Aguarón: 'La selecció absoluta d'hoquei patins és un objectiu molt llunyà'

El santcugatenc Pablo Aguarón

Hoquei patins

Publicat el 21/set/11 per Àlex Masana

El santcugatenc Pablo Aguarón, recent campió del món amb la selecció espanyola sub 20, veu com a objectiu llunyà la participació amb la selecció espanyola absoluta d'hoquei patins. El jove jugador assegura que sense esforç no podrà arribar mai a aquesta fita i vol centrar-se en el treball amb el seu club, el Vilafranca.

Amb dos campionats del món sub-20 a la butxaca, Pablo Aguarón afronta el seu futur amb el seu club, el Vilafranca, però sense perdre de vista la selecció espanyola absoluta. El santcugatenc es vol centrar en l'inici de la seva segona temporada amb l'equip del Penedès.

Pablo Aguarón

Ara mateix em vull centrar en el meu equip, el Vilafranca. Però l'objectiu també és treballar el màxim i estar content per poder tenir oportunitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Aguarón destaca el seu paper en la selecció sub-20 on creu que el seu pes en l'equip de Catxo Ordeig ha augmentat. En aquest sentit, el santcugatenc s'ha sentit molt més partícep de la victòria espanyola que en el primer Mundial assolit l'any 2009. A més, valora la pressió asfixiant del públic portuguès ja que la considera un plus de motivació necessari.