El Torneig Ciutat de Sant Cugat de base arriba dissabte amb 12 hores d'hoquei patins

Imatge d'arxiu

Hoquei patins

Publicat el 9/set/11 per Pedro Miserachs

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) presenta els seus equips de base aquest dissabte des de les nou del matí al PAV-2 de la rambla del Celler en una nova edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat. Fins a les nou de la nit, un total de 18 de equips des de la categoria prebenjamí fins a júnior del conjunt vermell-i-negre es mostraran davant els seus aficionats.

El conjunt santcugatenc ha previst un dissabte ple d'hoquei patins pels seus aficionats. La jornada començarà amb la participació dels cinc conjunts prebenjamins (A,B,C,D i iniciació) que fins a dos quarts de dotze del migdia disputaran partits de 20 minuts. Seguidament serà el torn dels benjamins A i B que també jugaran dos partits amb la mateixa durada.

A partir de la una del migdia fins a les cinc de la tarda, alevins (A, B i C) i infantils (A, B i C) mostraran les habilitats davant els aficionats del PAV-2 disputant partits de 30 minuts. I des de les cinc de la tarda fins a les nou de la nit, els júniors A i B, el femení B i els juvenils A i B participaran en aquesta presentació amb partits de 40 minuts.

Un total de 18 partits en aquesta nova edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat.