La selecció francesa disputarà la 5a edició de la Copa Monestir

La selecció masculina de França d'hoquei patins

Hoquei patins

Publicat el 14/jul/11 per Joan Garcia

La selecció francesa d'hoquei patins disputarà la 5a edició de la Copa Monestir, que organitza el Patí Hoquei Sant Cugat el 9 de setembre al Pav-2 de la rambla del Celler. El directiu del club santcugatenc Albert Salarich creu que és una gran oportunitat per a la nostra ciutat de veure un alt nivell d'hoquei patins i també una gran experiència pels jugadors de l'entitat.

Després d'equips com el Barça, l'Igualada i el Blanes d'OK Lliga i del campió d'Alemanya, Iselbhorn, la 5a edició de la Copa del Monestir tindrà per primer cop una selecció i serà la de França. L'equip francès ha acceptat jugar aquest partit perquè farà una estada al CAR al mes de setembre i aprofitarà per disputar aquest torneig. El directiu del Patí Hoquei Sant Cugat Albert Salarich es mostra satisfet per la presència de la selecció de França.

Albert Salarich

Estem molt contents perquè vindra la selecció de França i ajuda a incrementar el nivell del torneig.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Salarich també ha parlat del nivell de França, que poc a poc s'ha posicionat a nivell europeu, tot i que encara està lluny de les grans potències com Espanya, Itàlia o Portugal. Salarich creu que serà una experiència única pels jugadors santcugatencs.

Albert Salarich

Serà una experiència molt positiva pels jugadors del Primera Nacional Catalana.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La Copa del Monestir es completarà amb l'equip femení que jugarà el mateix divendres 9 de setembre davant un rival encara per confirmar. Dissabte 10 de setembre es disputarà una nova edició del torneig Ciutat de Sant Cugat amb tots els equips de la base del club santcugatenc.