Gascón i Colomer, dos incorporacions de nivell preparar l'aventura a Lliga Nacional

El president del PHSC, Miquel Soler, amb Ramón Gascón

Hoquei patins

Publicat el 29/jun/11 per Pablo Vazquez

El Patí Hoquei Sant Cugat ha presentat Ramon Gascón i Francesc Colomer com a nous fitxatges per a la temporada que ve. Gascón prové del GEiEG i Colomer de l'Arenys de Munt. El club no descarta una darrera incorporació per tancar una plantilla que l'any que ve jugarà a Lliga Nacional.

El vestidor vermell-i-negre té dues cares noves. Ramón Gascón, que fins ara jugava al GEiEG, és veí de Sant Cugat i un porter amb una àmplia experiència a l'OK Lliga. Ha jugat en equips com el Barça, el Vic i l'Alcobendas i s'incorpora també com a director tècnic de la formació de porters del club.

Francesc Colomer 'Pipo' és un davanter provinent de l'Arenys de Munt, de Lliga Nacional. En les darreres temporades ha compaginat la seva carrera com a jugador amb la de tècnic de l'aleví del PHSC. A partir de l'any que ve serà davanter al club santcugatenc.

Amb l'ascens aconseguit enguany, l'entitat presidida per Miquel Soler afronta un nou repte a Lliga Nacional. És per això que el club vermell-i-negre no descarta una última incorporació que acabi de reforçar un primer equip que seguirà entrenat per Jordi Raga i que mantindrà el bloc que ha aconseguit pujar de categoria.