Puntuar per creure en la permanència

Imatge d'arxiu del PHSC femení

Hoquei patins

Publicat el 16/abr/11 per Pedro Miserachs

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) femení rep l'Alcorcón aquest diumenge a partir de les onze del matí. Les santcugatenques són penúltimes i juguen contra un Alcorcón que és vuitè. El conjunt vermell-i-negre vol aprofitar els bons resultats de les darreres setmanes per sumar i continuar amb esperances de salvar la categoria.

Les santcugatenques tenen encara partits contra rivals directes com l'Sferic Terrassa o el Vigo Stick. Però per arribar a aquests enfrontaments amb opcions de salvar la categoria han de puntuar contra rivals que estan més amunt a la classificació com és el cas de l'Alcorcón, que aquesta jornada visita el Pav-2 de la rambla del Celler.

El conjunt madrileny és vuitè amb 26 punts, el doble que les santcugatenques. Les vermell-i-negres tenen ara mateix la salvació a un punt, posició que marca el Noia Freixenet. En el partit d'anada, les madrilenyes van fer el seu particular 'Alcorconazo' i van guanyar per 5-0. L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, comenta les dificultats que van tenir en aquest matx.

Jordi Raga

Són jugadores molt fortes. A nosaltres ens va afectar molt el viatge i espero que ara els passi el mateix a elles i poguem guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Patí Hoquei Sant Cugat i Alcorcón s'enfronten aquest diumenge a partir de les onze del matí al Pav-2 de la rambla del Celler.