L'aleví del PHSC es classifica per a la fase final del Campionat de Catalunya

Equip aleví del Patí Hoquei Sant Cugat

Hoquei patins

Publicat el 6/abr/11 per Carlos Catalan

El conjunt aleví del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) s'ha classificat per disputar la fase final del Campionat de Catalunya, que té lloc a Girona del 29 d'abril a l'1 de maig. Els vermell-i-negres han perdut un únic partit de la fase regular i han aconseguit de manera matemàtica el lideratge de la categoria a falta d'una jornada.

Els santcugatencs van certificar la classificació per a la fase final a la pista de l'Andorra, mentre que el lideratge l'han assegurat a la darrera jornada imposant-se al Roda de Ter. La temporada passada, amb els jugadors alevins de primer any, també van classificar-se per a aquesta fase final. L'entrenador dels vermell-i-negres, Francesc Colomer, està molt satisfet per la temporada regular dels seus jugadors.

Francesc Colomer

Són molt bons resultats. Estic molt content perquè el nivell de treball és molt bo i es nota durant els partits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Colomer destaca la competició com un factor clau en la formació dels jugadors i no descarta guanyar el campionat.

Francesc Colomer

L'objectiu és guanyar experiència. Evidentment és important competir i no ens tanquem a guanyar el campionat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El Campionat de Catalunya es disputa a Girona del 29 d'abril a l'1 de maig. Abans però, disputaran la darrera jornada de lliga regular. El proper matx dels santcugatencs és a la pista del Santa Perpètua, amb l'objectiu de guanyar per arribar amb moral alta per afrontar el Campionat Català.