Victòria de líder

Hoquei patins

Publicat el 26/mar/11 per Mireia Puente

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) guanya (2-3) el Mataró en un partit en el qual els santcugatencs han treballat molt bé en defensa. Amb aquest triomf els de Jordi Raga refermen el lideratge del grup b de Primera Catalana.

Els santcugatencs han començat el matx molt concentrats i ràpidament s'han avançat en el marcador. Amb el 0 a 2 a favor, els locals han reaccionat i han aprofitat un moment de desconcentració santcugatenca per empatar el resultat. Tot i així els de Raga han pogut marcar el tercer i definitiu gol abans d'arribar al descans.
A la represa el PHSC ha sortit molt concentrat i ha sabut mantenir el resultat gràcies al treball defensiu que ha desenvolupat. Tot i els intents de cara a marcar el quart gol, que hagués donat tranquil·litat, el marcador final s'ha quedat amb el 2 a 3.

El tècnic santcugatenc, Jordi Raga, es mostra satisfet per aquest triomf, que manté al seu conjunt com a líder del grup.

Jordi Raga

Amb aquest resultat mantenim el lideratge. Era molt important guanyar aquí per com està la lliga.

La jornada vinent el PHSC rep el Girona, situat a la zona baixa de la taula.