Segueix la cacera al líder

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei masculí

Hoquei patins

Publicat el 18/mar/11 per Joan Garcia

L'equip masculí del Patí Hoquei Sant Cugat rep el Lloret B avui a tres quarts de deu de la nit al Pav-2 de la rambla del Celler. Els santcugatencs han de guanyar un dels equips més golejadors del grup per mantenir-se en posició d'ascens i intentar atrapar el líder, el Bigues i Riells.

El Patí Hoquei Sant Cugat té una gran oportunitat per tornar a ser líder del grup B de la Primera Catalana. Els santcugatencs són segons, a un punt del líder, el Bigues i Riells, però amb un partit menys. Els vermell-i-negres juguen avui davant el Lloret B i dijous a la pista del Taradell en partit ajornat. Si els de Jordi Raga són capaços de guanyar els dos enfrontaments es tornaran a col·locar líders del grup.

El primer obstacle és el Lloret B, sisè classificat i un rival molt perillós, segons l'entrenador de l'equip santcugatenc, Jordi Raga.

Jordi Raga

El Lloret B és un rival que barreja veterania i joventut. Són sisens i serà un partit molt complicat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els santcugatencs juguen avui a tres quarts de deu de la nit al Pav-2 de la rambla del Celler. Un matx vital pels vermell-i-negres per tal de seguir en zona d'ascens i tenir el lideratge més a prop.