Paula Torner anirà a l'OK Stars

Paula Torner, amb la samarreta de Catalunya

Hoquei patins

Publicat el 20/gen/11 per Pablo Vazquez

La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat Paula Torner ha estat seleccionada per participar a l'OK Stars 2011. Torner formarà part de l'equip de la conferència blava en un partit que enfrontarà les estrelles de l'OK Lliga femenina el proper 29 de gener a Igualada.

Aquest dimecres s'han fet públiques les llistes de jugadors i tècnics seleccionats per l'OK Stars 2011, una jornada que reunirà els millors jugadors de l'OK Lliga masculina i femenina.

Els convocats masculins han sortit d'una votació feta a la web de la Federació Espanyola de Patinatge i les femenines d'una votació feta entre entrenadors i capitanes de tots els equips de l'OK Lliga.

La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat i internacional amb Catalunya Paula Torner ha estat una de les escollides. La santcugatenca jugarà amb l'equip de la conferència blava, entrenada pel tècnic del CP Vilanova, Xavier Mestres.

El 29 de gener, Igualada acollirà aquesta 2a edició de l'OK Stars amb els partits masculí i femení. Totes les estrelles de l'hoquei patins estatal estaran juntes a la pista de Les Comes.