La victòria torna al PAV-2

Hoquei patins

Publicat el 15/gen/11 per Pedro Miserachs

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) guanya (8-6) el Roda de Ter i continua líder del grup B de la Primera Catalana. Els santcugatencs tornen a guanyar després de patir la jornada passada a la pista del segon classificat el Bigues i Riells, la primera derrota de la temporada.

El santcugatencs es retroben amb la victòria (8-6) contra un Roda de Ter situat a la part mitja de taula. El matx comença amb un Patí Hoquei Sant Cugat que ha mostrat el seu potencial des dels primers minuts i que ha arribat al descans amb un (5-1) a favor. A la segona part els santcugatencs han continuat amb gran efectivitat de cara porteria i han arribat a obtenir un avantatge de 8 gols a 2. En els minuts finals, la relaxació santcugatenca ha permès els visitants reduir distàncies fins el 8 a 6 final.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, comenta el partit.

Jordi Raga

El partit s'ha posat de cara, però la relaxació final ha permès que retallessin distàncies.

Amb aquesta victòria els santcugatencs continuen líders a la classificació seguits a dos punts pel Bigues i Riells, el gran rival del conjunt vermell-i-negre per la primera posició. La propera setmana el conjunt de Jordi Raga visita la pista del Sant Celoni.