Tanquen un 2010 de 10!

Imatge d'arxiu del PHSC

Hoquei patins

Publicat el 26/des/10 per Mireia Puente

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) posa el punt i final al 2010 en el seu millor moment. El lideratge a la Primera Catalana i la condició d'únic conjunt invicte de la categoria donen forces als vermell-i-negres per demanar-li al 2011 l'ascens a la Nacional Catalana.

Com sempre, en aquestes dates tan assenyalades toca fer balanç del que s'ha fet durant l'any i a partir d'aquí, marcar objectius per l'any seguent.

El PHSC salvava la categoria la temporada passada en la penúltima jornada, gràcies a una sanció que el comitè de la Federació va aplicar sobre el Ripoll, rival directe, en aquell moment en la lluita per la permanència.

Passades les vacances d'estiu, els vermell-i-negres tornaven a la feina, aquest cop amb dos reforços. Dos jugadors criats al club i amb experiència en lligues superiors. Pol Carulla i Marc Aguaron completaven l'equip per a la nova temporada. Un any que il·lusionava molt el tècnic, Jordi Raga, per començar la temporada al 100%.

Des de l'inici de temporada ja es va veure la qualitat del conjunt vermell-i-negre. Els de Raga han anat acumulant vitòries jornada rere jornada, fins el punt de sumar-ne 13 i només han cedit un únic empat. Els 40 punts sumats fins el moment fan que l'entrenador del PHSC se senti més que satisfet amb els seus jugadors.

Assoleixin o no la permanència, el que està clar és que el PHSC ha completat un 2010 d'excel·lent. Els santcugatencs tenen ara fins passat festes, quan reprendran la competició, per assaborir l'inici més dolç de temporada realitzat fins el moment.

PHSC

Escolta el reportatge.

Your browser doesn’t support HTML5 audio