Sobrats

Hoquei patins

Publicat el 11/des/10 per Axel Camarasa

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) derrota el Voltregà B (5-6) i acumula la 12a victòria de la temporada que els permet mantenir-se, una setmana més, al capdavant del grup B de Primera Catalana. Els santcugatencs han estat superiors i només la relaxació a l'inici del partit i a l'acabament, ja amb el triomf assegurat, ha evitat un marcador més ampli.

Conscients de la seva superioritat i dels bons resultats acumulats, el PHSC ha sortit a la pista del Voltregà massa relaxat i ho ha pagat. Al primer minut de joc els locals s'han avançat, i tot i la igualada santcugatenca, han tornat a posar-se per davant. La reacció vermell-i-negra no s'ha fet esperar i han remuntat el marcador, posant-se 2 a 4 abans del descans. A la represa, han ampliat l'avantatge amb dos gols més. Amb els punts a la butxaca el PHSC s'ha limitat a aguantar el resultat. El tècnic de l'equip, Jordi Raga, alerta del perill de relaxar-se i adverteix que no són imbatibles.