La màquina de la victòria és vermell-i-negra

Imatge d'arxiu

Hoquei patins

Publicat el 4/des/10 per Mireia Puente

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) venç (5-4) el GEIEG i suma, una jornada més, tres punts que l'allunyen dels seus perseguidors principals. Els de Jordi Raga, únic conjunt invicte de la categoria, presenten així un balanç d'11 victòries i un empat.

Amb la victòria d'aquesta jornada el tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, es mostra satisfet amb la feina dels seus nois, però creu que encara hi ha coses a millorar.

Jordi Raga

Estem molt contens, però sempre hi ha coses a millorar. Vam sortir espesos i quan ens van pressionar vam perdre boles.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els santcugatencs han tingut alguns errors en concentració en els primers minuts de joc, fet que ha permès als visitants avançar-se en el marcador. Durant el primer temps el lluminós ha demostrat la igualtat que hi havia sobre el terreny de joc, i és que, quan els gironins s'avançaven els santcugatencs aconseguien la igualada. Al descans, el resultat era d'empat a 2.

A la represa les coses s'han posat de cara pels santcugatencs, que han marcat tres gols que han capgirat el marcador. Tot i la diferència, el GEIEG ha seguit lluitant i ha estat a punt d'aconseguir l'empat. Al final 5 a 4.

Amb aquest resultat el PHSC suma l'11a victòria de la temporada que li dóna 34 punts, cinc més que el Bigues i Riells, segon classificat. La setmana que ve els santcugatencs visiten el Manlleu, penúltim classificat del grup B de la Primera Catalana.