El Patí Hoquei Sant Cugat vol organitzar un torneig amb la Fundació Joan Petit

El Patí Hoquei Sant Cugat vol organitzar un torneig

Hoquei patins

Publicat el 16/nov/10 per Joan Garcia

El Patí Hoquei Sant Cugat vol organitzar un torneig d'hoquei patins i d'altres activitats de la Fundació Joan Petit-Nens amb càncer a la nostra ciutat. El club santcugatenc espera la resposta de la regidoria d'Esports per tirar endavant aquesta iniciativa. El vicepresident del Patí Hoquei Sant Cugat, Carles Pinto, creu que és un acte important i que pot arribar a moure més de 1.000 persones.

La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer va néixer l'any 2002 amb l'objectiu de donar suport a tots aquells nens i nenes que pateixen aquesta malaltia. Des de fa 10 anys, alguna localitat catalana acull una festa de caire esportiu i social a favor de la fundació. Sant Cugat, i concretament el Patí Hoquei, podria organitzar aquest acte. Un torneig d'hoquei patins, jornades mèdiques i d'altres activitats formen part de la iniciativa.

El club santcugatenc s'ha reunit amb la regidoria d'Esports per expressar la seva intenció de ser la seu d'aquestes activitats. El vicepresident del Patí Hoquei Sant Cugat, Carles Pinto, explica la repercussió d'aquest acte.

Carles Pinto

Aquesta activitat pot arribar a moure més de 1.000 persones. Necessitarem els 3 pavellons.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




En els propers dies se sabrà si Sant Cugat agafa el relleu d'Olot i organitza l'11a edició del torneig Fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer. Les dates previstes podrien ser entre els mesos d'abril i maig.