Pressupost equilibrat

Imatge de l'assemblea

Hoquei patins

Publicat el 12/nov/10 per Pablo Vazquez

L'assemblea del Patí Hoquei Sant Cugat ha aprovat un pressupost equilibrat per la temporada 2010/2011, marcat per un increment del 18% de les despeses, que es veu compensat amb l'aportació d'una nova esponsorització i un augment de quotes.

El club ha presentat un pressupost d'ingressos de 122.129 euros per la temporada 2010/2011, aconseguits en gran part gràcies a les quotes dels socis, que s'han incrementat un 9% amb l'entrada de nous jugadors de l'escola. Cal destacar també que el principal espònsor ha disminuït a la meitat la seva aportació. Una variació que s'ha vist compensada amb una altra esponsorització i un augment en publicitat al pavelló.

Pel que fa a les despeses, augmenten en un 18% i s'han ajustat a les xifres d'ingressos, aconseguint quadrar un pressupost que té un saldo final zero. La despesa principal segueix sent el cos tècnic vermell-i-negre, que augmenta en proporció a la creació de nous equips del club. El canvi d'equipacions també ha pujat 7.000 euros al pressupost, que queda compensat amb l'aportació dels jugadors i una subvenció de l'empresa distribuidora, comptabilitzades com a ingressos.

També s'ha aprovat el balanç de la temporada 2009/2010, que s'ha tancat amb un saldo final de 3.604 euros. Tot i que el ingressos que havien pressupostat en matèria de quotes i publicitat ha quedat per sota les previsions, un augment del 51,1% en la subvenció de l'Ajuntament ha permès tancar el balanç en positiu.

En l'informe esportiu de la temporada també es destaca que el club té la intenció de mantenir els seus torneigs i campus d'estiu, i assegura que seguiran insistint a l'Ajuntament per poder disposar de més hores d'entrenament al Pav-2 de la rambla del Celler.