Segueixen a zero

Les santcugatenques no troben el camí de la victòria

Hoquei patins

Publicat el 7/nov/10 per Alex Fabrega

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) femení perd (2-1) a la pista del Noia i suma la segona derrota de la temporada a l'OK Lliga femenina. Les vermell-i-negres han igualat el gol inicial de les sadurninenques abans del descans tot i que a la represa l'equip local ha aconseguit el gol de la victòria. El conjunt santcugatenc s'ha queixat que l'actuació arbitral ha estat molt casolana i els ha perjudicat.

Patí Hoquei Sant Cugat i Noia Freixenet arribaven al partit sense haver aconseguit cap punt, tot i que les vermell-i-negres només n'havien disputat un. L'enfrontament ha estat igualat des del principi i amb poques ocasions. Però en una arribada local, el Noia s'ha avançat al marcador. Les santcugatenques no han abaixat els braços i han buscat el gol fins que poc abans del descans han fet justícia amb el gol de l'empat. A la represa, un altre cop l'equip local ha tingut més fortuna i s'han tornat a posar per davant. Les vermell-i-negres han acabat el partit amb una jugadora menys per una targeta blava al tècnic, Jordi Raga, que ha protestat una decisió arbitral.

El delegat del Patí Hoquei Sant Cugat, Gus de los Santos, ha criticat l'actuació dels àrbitres però no creu que siguin els únics culpables de la derrota.

Gus de los Santos

No hem perdut per l'àrbitre però ha condicionat molt amb la targeta blava a l'entrenador.

La propera setmana les vermell-i-negres reben l'Alcorcón. L'equip madrileny, igual que les santcugatenques, encara no han sumat cap punt en el que porten de lliga.