Marató de victòries

Hoquei patins

Publicat el 6/nov/10 per Axel Camarasa

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) s'imposa amb més problemes dels previstos al Mataró (4-2), i continua com a líder invicte del grup B de Primera Catalana. Els vermell-i-negres s'han avançat als 36 segons de partit i sempre han anat per davant en el marcador, però en algunes fases del matx no s'han trobat pas còmodes.

El PHSC ho ha tingut tot de cara en un primer temps en el que s'ha avançat quan els rivals encara no havien tocat la pilota. Dos gols més, deixaven un contundent 3 a 0 en el marcador instants abans del descans, però un gol mataroní a quatre dècimes d'exhaurir-se el temps ha maquillat el resultat. A la segona part, han estat els visitants els que han gaudit de les millors ocasions i s'han posat a només un gol a l'equador del període. La igualtat ha marcat la resta de partit amb algunes dosis d'alta tensió. No ha estat fins a un minut i mig per a l'acabament que Marco Aguarón ha sentenciat amb el gol definitiu. El tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, reconeix que no han fet un bon partit i n'analitza les causes.

Jordi Raga

L'hora, la pista, l'àrbitre, un parell de jugadors tocats han fet que no estiguéssim al cent per cent. Jugant, possiblement, el pitjor partit de l'any és important haver guanyat.

Amb aquesta victòria els vermell-i-negres es mantenen al capdavant de la taula classificatòria i encara no coneixen la derrota. La propera setmana es desplacen a Girona per enfrontar-se al Masella Ski Girona HC, situat a la novena plaça.