Trinxen la taronja mecànica

Aguarón en una imatge d'un partit

Hoquei patins

Publicat el 23/set/10 per Alex Fabrega

La selecció espanyola d'hoquei patins sots-20, amb els jugadors santcugatencs Pablo Aguarón i Luis Aceituno, apallissen (12-0) la selecció holandesa i passen a semifinals de l'Europeu que es disputa a Viareggio, Itàlia. Aguarón ha col·laborat a la victòria amb dos gols.

La selecció espanyola es retroba amb la victòria després de l'intranscendent empat contra Itàlia a l'últim partit de la lligueta de classificació. El combinat estatal ha començat els emparellaments de la millor manera possible. 12 gols a favor i cap en contra mostren clarament la superioritat de l'equip dels dos santcugatencs.

La primera part ha estat un autèntic festival de gols i al descans l'equip espanyol ja guanyava de forma aclaparadora (10-0). A la segona part, el tècnic ha decidit donar minuts als jugadors menys habituals que, tot i això, han aconseguit incrementar l'avantatge.

La selecció estatal s'enfrontarà a semifinals al vencedor del partit entre Alemanya i Itàlia.