Bones vibracions pel PHSC

L'equip vermell-i-negre aspira a tot aquesta temporada

Hoquei patins

Publicat el 21/set/10 per Pedro Miserachs

L'entrenador del conjunt sènior masculí del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga es mostra confiat en els seus jugadors després de la bona pretemporada i el triomf aconseguit en el primer partit de lliga contra el Shum Maçanet B. Raga creu que la clau de la temporada està en que els jugadors mantinguin el bon nivell de l'inici i es facin forts a casa.

Tot i haver sofert canvis importants a la primera plantilla, el Patí Hoquei Sant Cugat ha fet una bona pretemporada que convida a l'optimisme de cara a la competició a la Primera Catalana. L'entrenador santcugatenc, Jordi Raga, confia que els seus jugadors estiguin fins a final de temporada lluitant per les primeres posicions de la taula. Però el més important per Raga és que el seu equip estigui fort a casa i mantingui una linia ascendent.

Jordi Raga

Em preocupo més del nostre nivell que dels rivals. Hem de ser forts a la nostra pista.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Raga analitza també quins són els principals favorits de la categoria de cara l'ascens, entre els quals inclou el seu equip.

Jordi Raga

Un és el Bigues i Riells, el Vic, el Voltregà, el Taradell i nosaltres, que crec que hem d'estar a dalt també.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











Després de la victòria la passada jornada per 4 a 5 a la pista del Shum Maçanet, divendres el conjunt santcugatenc s'estrena a casa contra el Barcino a partir de tres quarts de deu de la nit.