L'OK Lliga Femenina tindrà 13 equips

Les noies de Raga tindran una jornada de descans a l'anada i una altra a la tornada

Hoquei patins

Publicat el 21/set/10 per Dani Aguilà / Pablo Vazquez

L'OK Lliga femenina, categoria màxima de l'hoquei patins estatal i en la que juga el Patí Hoquei Sant Cugat, tindrà un equip menys aquesta temporada. La Federació Espanyola de Patinatge ha tancat el termini d'inscripció a la competició amb 13 equips, deixant una plaça lliure que no ha volgut cap dels equips amb dret a ascendir.

Al tractar-se d'un número imparell, cada equip tindrà una jornada de descans en cadascuna de les dues voltes de la lliga. Les noies de Raga descansaran en la 8a i 21a jornada, o el que és el mateix, el 4 de desembre i el 21 d'abril. L'entrenador de l'equip santcugatenc, Jordi Raga, ha explicat que aquesta modificació del calendari pot ser un problema o una ajuda en funció de com arribi l'equip a jornada de descans.

Jordi Raga

Una jornada de descans a vegades trenca una mica i a vegades és bo. Si veiem que trenca el ritme ja buscarem alguna cosa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els 13 equips de la nova temporada de l'OK Lliga femenina seran: Patí Hoquei Sant Cugat, Fontanellas i Martí d'Igualada, Vigo Stick, Arenys de Munt, Bigues i Riells, Noia, Alcorcón, Vilanova, Voltregà, Girona, Sferic Terrassa i Biesca Gijón.