Una gran família

Hoquei patins

Publicat el 15/set/10 per Pablo Vaquez

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) ha donat el tret de sortida a la temporada amb la presentació dels seus equips davant l'afició. En total, els 160 jugadors dels 21 conjunts del club vermell-i-negre han desfilat sobre el parquet, en un acte celebrat dimecres al vespre al PAV-2 de la rambla del Celler. Un cop acabada la presentació s'ha disputat la 4a Copa Monestir, en la que el sènior masculí ha vençut (3-2) contra el FC Barcelona B Sorli Discau i el sènior femení ha guanyat (3-1) contra el Noia Freixenet.

El PHSC ha fet gala de la seva gran família vermell-i-negra amb un acte que ha omplert les grades del pavelló. L'entitat santcugatenca compta aquesta temporada amb 21 equips en totes les categories, que sumen uns 160 jugadors i jugadores.

El president del PHSC, Miquel Soler, s'ha mostrat orgullós del club i ha senyalat que aquesta presentació és un dia especial.

Miquel Soler

És un gran orgull poder disfrutar d'aquest dia. Som un referent de l'hoquei nacional i extranger.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Miquel Soler s'ha mostrat il·lusionat per la nova temporada i ha recordat que el club és tot un referent nacional i europeu en quant a formació. Un fet que també ha volgut destacar el regidor d'Esports, Xavier Amador.

Xavier Amador

A nivell de Catalunya, el PHSC és un pilar reconegut.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un cop acabada la presentació, els equips sèniors del club han disputat la 4a Copa Monestir. El femení ha guanyat (3-1) davant el Noia Freixenet i el masculí s'ha imposat (3-2) contra el FC Barcelona B Sorli Discau.