Quatre figures de l'OK Lliga visiten el campus del PHSC

Imatge d'arxiu d'un campus del PHSC

Hoquei patins

Publicat el 6/jul/10 per Pablo Vazquez

Els participants del campus d'estiu del Patí Hoquei Sant Cugat rebran la visita de quatre figures d'elit de l'OK Lliga. La trobada està prevista per dijous al matí i comptarà amb la presència de Jordi Adroher, del FC Barcelona, Ramon Gascón, del Lleida, Romà Bancells, del Vic i l'exentrenador del CH Lloret, Xavier Bosch.

Prop d'una trentena de nens i nenes participen en aquest campus d'hoquei patins que va arrencar el passat dimecres 30 de juny. Dijous està previst que rebin la visita de quatre figures de l'OK Lliga, la màxima categoria de l'hoquei estatal. Entre els convidats hi ha tres jugadors en actiu: el davanter del FC Barcelona i campió d'Europa i OK Lliga Jordi Adroher, el porter del Lleida Ramon Gascón i el defensa del Vic Romà Bancells. El quart convidat serà l'exentrenador del Club Hoquei Lloret Xavier Bosch.

El Campus del Patí Hoquei Sant Cugat el dirigeixen el coordinador i exjugador de l'OK Lliga, Marc Comalat, el jugador del primer equip, Borja Jiménez, i la jugadora del primer equip femení Maria Rosa Tamburini.