Torner debuta contra Brasil a la Copa Amèrica

Imatge d'arxiu de Paula Torner amb la selecció catalana

Hoquei patins

Publicat el 22/jun/10 per Pablo Vazquez

La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat Paula Torner debuta avui, a les vuit del vespre, a la Copa Amèrica de Vic defensant els colors de la selecció catalana contra Brasil. Les quadribarrades han quedat enquadrades al grup B del campionat, en el que, a banda de Brasil, també s'enfrontaran a Sud-àfrica i Argentina en busca d'una plaça per la fase final del trofeu.

La selecció catalana d'hoquei patins femenina, dirigida pel tècnic Josep Maria Barberà, s'estrena avui a la Copa Amèrica. Les catalanes arriben a Vic després d'haver hagut de renunciar a la final de la Golden Cup de Blanes, que coincidia amb l'última jornada d'OK Lliga femenina.

Ara, Paula Torner i les seves companyes de selecció tenen la possibilitat de compensar la seva absència a la final de la Golden Cup intentant plasmar una bona actuació a la Copa Amèrica. Les primeres rivals seran la selecció de Brasil, avui a les vuit del vespre.

A banda de Brasil, la selecció catalana, que està enquadrada al grup B, es veurà les cares amb Sud-àfrica i Argentina aquesta mateixa setmana, dimecres amb les africanes i divendres amb les argentines.

El partit contra Brasil serà també el debut de Paula Torner en aquesta competició com a jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat, ja que l'any passat hi va participar com a jugadora del Cerdanyola. Aquest any, Torner serà l'única jugadora del club santcugatenc a la Copa Amèrica, agafant el relleu de la capitana vermell-i-negra, Maria Rosa Tamburini, que no ha estat convocada.