Empat amb sabor amarg de la selecció espanyola i Júlia Strappato

L'equip espanyol, amb Júlia Strappato, no ha passat de l'empat contra els Estats Units (1-1), un dels rivals de rànquing inferior


  • Comparteix:

Júlia Strappato en el partit contra els Estats Units / Foto: RFEH

Júlia Strappato en el partit contra els Estats Units / Foto: RFEH

La migcampista de la selecció espanyola d'hoquei herba i jugadora del Junior Júlia Strappato tenia clar que el duel contra els Estats Units era un dels partits clau per sumar tres punts. No ha pogut ser. L'enfrontament ha acabat en empat (1-1), i el combinat espanyol suma quatre punts a la classificació general.

Després de l'exigència física requerida al partit contra la Gran Bretanya, el conjunt entrenat per Carlos García no ha pogut batre els Estats Units, un combinat a priori de rànquing inferior. Les americanes s'han avançat a un minut de finalitzar el primer quart, gràcies a un contraatac ràpid després de salvar una bola sota la línia de gol.

La reacció espanyola ha arribat relativament aviat, i el gol de l'empat ha certificat el resultat. Abans d'acabar el segon quart, un gol ben anul·lat per peu d'una jugadora americana ha posat l'ai al cor a la selecció espanyola. El partit ha estat molt igualat i amb bon nivell defensiu dels dos conjunts, cosa que ha impedit que es mogués més el marcador.

Ara toca un dia de descans. El pròxim partit serà contra l'Argentina, una de les favorites del grup, aquest dimecres a les 10 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.