El planter del Junior, present a l'or europeu de sub-21 d'hoquei herba

Tres jugadors del Junior s'han proclamat campions d'Europa a Terrassa, mentre que la selecció femenina guanya la medalla de plata


  • Comparteix:

El conjunt espanyol, seleccionat per Oriol Torras, entrenador del primer equip del Júnior, i amb la presència d'Aleix Bozal, Pablo Espino i Antón Serrahima, s'ha proclamat campió d'Europa / Foto: Eurohockey

El conjunt espanyol, seleccionat per Oriol Torras, entrenador del primer equip del Júnior, i amb la presència d'Aleix Bozal, Pablo Espino i Antón Serrahima, s'ha proclamat campió d'Europa / Foto: Eurohockey

Alta presència de jugadors i jugadores del Junior a l'europeu sub-21 disputat a Terrassa aquest cap de setmana. El conjunt masculí, seleccionat per l'entrenador del primer equip blau-i-negre, Oriol Torras, s'ha proclamat campió d'Europa per quarta vegada amb la presència d'Aleix Bozal, Pablo Espino i Antón Serrahima, jugadors del club santcugatenc. Van aconseguir l'or europeu en derrotar els Països Baixos a la final per 3 a 1. La selecció femenina sub-21, on hi havia les jugadores del Junior Anna Gardsjord i Tere Lima, ha guanyat la medalla de plata europea després de perdre una igualada final contra els Països Baixos també.

En categoria masculina, els 'Redsticks' han aconseguit ser campions d'Europa imposant-se als Països Baixos. Els neerlandesos s'han avançat al marcador, i el combinat d'Oriol Torras empatava abans del descans. Finalment, una bona assistència de Pablo Espino ha permès marcar el 3 a 1 definitiu.

En el cas de l'Eurohockey femenina, també disputada a Terrassa, el combinat espanyol no va poder superar a Països Baixos a la final. El conjunt on jugaven Anna Gardsjord i la Tere Lima, tot i que va aconseguir remuntar un 3-0 en contra, va acabar perdent la final en un partit molt disputat.

La selecció femenina d'hoquei herba, amb Anna Gardsjord i Tere Lima, subcampiones d'Europa

La selecció femenina d'hoquei herba, amb Anna Gardsjord i Tere Lima, subcampiones d'Europa / Foto: Eurohockey


La selecció espanyola d'hoquei herba ha obtingut l'or masculí i la plata femenina d'aquest europeu amb una contribució destacada dels jugadors catalans, amb presència destacada del planter del Junior. Oriol Torras, seleccionador sub-21 masculí i entrenador del primer equip masculí del Junior, ha destacat que aquest fet "referma el projecte que té el club de potenciar els jugadors de la casa" i que s'ha vist recompensada la "feina ben feta".

A la llista masculina, a més dels tres convocats, Bruno Font està en dinàmica de la sub-21, però no ha disputat l'europeu perquè ja està concentrat per als Jocs Olímpics a París. Torras afegia que "cal continuar treballant perquè els jugadors del club continuïn convocats a les seleccions, ja que això parla molt bé de l'entitat".




Oriol Torras

Es referma el projecte que tenim, que és potenciar la gent de la casa i treballant en la línia que els jugadors i jugadores del Junior vagin convocats a les seleccions catalanes i espanyoles perquè això parla molt bé del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.