El Junior masculí diu adéu a la Copa del Rei en la primera eliminatòria

El Junior s'acomiada de la Copa del Rei

Hoquei

Publicat el 14/mar/14 per Alex Fàbrega

El Junior masculí d'hoquei herba cau eliminat a quarts de final de la Copa del Rei en perdre (5-2) davant l'Atlètic Terrassa. El conjunt terrassenc no ha donat cap opció als blau-i-negres i al descans ja guanyaven per 3 gols a 0. El Junior s'acomiada de la Copa a les primeres de canvi després de perdre davant un dels favorits al títol.

El Junior sabia que l'Atlètic Terrassa és un dels favorits per al títol, però els blau-i-negres arribaven amb la moral alta després de plantar cara i empatar davant un dels grans com el Polo fa dues setmanes. La moral però s'ha desinflat ràpidament i en un primer temps dominat pels egarencs s'han endut un avantatge de tres gols gràcies a Don Prins per partida doble i a Iñaki Freixa.

A la represa, el mateix Iñaki Freixa ha fet el seu segon gol i el quart del seu equip. Amb el partit sentenciat, el Junior ha tret el seu orgull i amb dos gols gairebé consecutius ha donat vida al partit, però Marc Torrente ha tornat a matar-lo fent el cinquè i definitiu gol.

El tècnic del Junior masculí, Jorge Dabanch, reconeix que no han fet un bon partit i que així és impossible guanyar un equip com l'Atlètic.

Jorge Dabanch

A nivell general i individual no hem fet un partit per guanyar. L'Atlètic ens ha fet pagar molt ràpid els errors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Amb aquest resultat el Junior s'acomiada de la Copa del Rei i ara li queda la segona fase de la Divisió d'Honor, la de la lluita per al títol.