L'Oxigen PHC Sant Cugat masculí arrenca el curs amb l'objectiu de lluitar per l'ascens a OK Lliga

Els santcugatencs s'estrenen aquest dissabte en un grup Nord d'OK Lliga plata més complicat rebent al PAV 2 al CAA Dominicos gallec

Imatge de la Copa Monestir, el torneig de pretemporada organitzat per l'Oxigen PHC Sant Cugat / Foto: SantCugatCreix

Hoquei

Publicat ahir per Martí González

Tret de sortida a un nou curs per a l'Oxigen Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí, que s'estrena aquest dissabte (20.30 h) al grup Nord de l'OK Lliga plata. Després d'una llarga pretemporada, els santcugatencs reben al PAV 2 al Club Antiguos Alumnos Dominicos de la Corunya, un equip que l'any passat va quedar a la part baixa de la classificació. L'objectiu per als vermell-i-negres, un any més, és lluitar per estar a la zona alta i optar a l'ascens a l'OK Lliga.

Des del club, però, avisen que aquesta temporada el grup Nord es complica, amb equips fets per pujar a la màxima categoria estatal i viatges llargs, per exemple a Galícia. Ho repassava aquesta setmana a l''Esport en Marxa' l'entrenador del primer equip masculí i director esportiu del club, Óscar González, que, això sí, assegurava que l'equip arribava bé a aquest inici.


DECLARACIONS

Óscar González

És veritat que hem tingut alguns problemes físics amb lesions durant la pretemporada, però crec que arribem bé. Ens falta un passet, però arribem amb totes les garanties per afrontar aquest partit amb intensitat i, lògicament, amb ganes i intenció.

Your browser doesn’t support HTML5 audio