El Junior remunta contra el Sanse, manté la ratxa de victòries i segueix líder

Els blau-i-negres firmen tres de tres victòries amb un 4-1 contundent a casa

Hoquei

Publicat el 29/setembre per Alex Suarez

El Junior ha confirmat aquest diumenge que està en un moment dolç, després de remuntar de forma contundent contra el Sanse Complutense (4-1). Els blau-i-negres han consolidat el lideratge de la lliga MGS firmant tres victòries en les tres jornadades que van de campionat. El conjunt santcugatenc jugarà el proper partit el 13 d'octubre, a casa contra el Club de Campo.

Tot i el resultat final i l'immillorable inici de temporada, el Sanse ha sortit més confiat i efectiu. Lautaro ha aprofitat un penal-córner al primer quart per posar per davant als madrilenys.

Fins al descans s'ha mantingut la tònica i ha calgut la xerrada als vestuaris d'Oriol Torras per donar la volta al partit. El tercer quart del Junior ha estat fulminant i Anton Serrahima ha obert la llauna.

Masclans ha remuntat pràcticament a la següent jugada i el Sanse s'ha vist contra les cordes. Espino ha ampliat la distància al cap de pocs minuts i Oriol Serrahima ha firmat la sentència. Els quatre gols del Junior en només sis minuts demostren la potència ofensiva dels santcugatencs, els més golejadors de la categoria.

L'entrenador, Oriol Torras, celebra haver reaccionat a temps: "La veritat és que se'ns havia posat molt lleig el partit, no hem sabut estar al nostre nivell a la primera part, però ho hem corregit i per sort ens han entrat les ocasions que a vegades no entren".

DECLARACIONS

Oriol Torras

La veritat és que se'ns havia posat molt lleig el partit, no hem sabut estar al nostre nivell a la primera part i realment a la segona l'únic que hem parlat més que corregir temes tàctics, eren temes d'actitud, d'intensitat i d'estar una mica pel que s'havia d'estar. Al final no semblava un partit de lliga, semblava un amistós. Ho hem corregit, per sort ens han entrat les ocasions que a vegades no entren i contents per això.