El Junior topa amb la defensa de les subcampiones i engega el curs amb derrota

Un gran últim quart del Club de Campo ha estat suficient per endur-se la victòria en terreny blau-i-negre

Les jugadores del Junior fan pinya / Foto: Cugat Mèdia

Hoquei

Publicat diumenge per Sergio Morales

El femení del Junior ha engegat la temporada aquest diumenge amb derrota contra les actuals subcampiones de lliga, el Club de Campo. Un 0-2 en la primera jornada de la Lliga Iberdrola que s'ha materialitzat en un últim quart on les madrilenyes han castigat la falta d'encert de les santcugatenques. De fet, les blau-i-negres han controlat el matx en moltes etapes, però la defensa intensa de les rivals ha frustrat les possibilitats de sumar punts.

Els gols de les visitants els han fet al darrer quart Flor Amundson (0-1) i Candela Mejías (0-2); aquesta última de penal córner.

Malgrat el resultat, l'entrenador del Junior, Guille Carnicer, creu que les seves jugadores han competit "de tu a tu" contra un dels equips més potents de la competició malgrat les baixes. "Hem estat força bé en la construcció, però no en la finalització", ha lamentat el tècnic.

Carnicer ha acabat el partit demanant explicacions a l'equip arbitral sobre algunes decisions que han pres al terreny de joc. Cugat Mèdia li ha preguntat al respecte i, tot i admetre les dificultats que es troben els col·legiats per controlar els aspectes d'un esport tan ràpid, ha assegurat que sent que el seu equip es veu perjudicat. "Sóc molt exigent amb mi i amb les jugadores i també ho hem de ser amb els àrbitres, ja són massa situacions que passa el mateix", ha criticat.