El Júnior femení arrenca el curs amb una plantilla rejovenida i objectius ambiciosos

L'equip suma set baixes de jugadores respecte a la temporada anterior

Equip del Junior Femení / Foto: Junior

Hoquei

Publicat divendres per Guillem Andrés

L'equip d'hoquei herba femení del Júnior comença aquest diumenge la competició de Lliga amb un inici dur contra les subcampiones la temporada passada, el Club de Campo. El club santcugatenc ho farà, a més, amb una plantilla molt rejovenida respecte al curs anterior, ja que sumen set baixes i una sola incorporació. De totes maneres, l'ambició és màxima i es marquen la fita de poder ampliar el palmarès.

De cara a les primeres jornades, l'entrenador, Guille Carnicer, apunta que han de servir per trobar la manera de jugar després dels canvis que ha tingut la plantilla.

Set baixes i la incorporació d'una medallista olímpica

Entre les set baixes d'aquesta nova temporada del Junior en destaquen, per una banda, les de Gigi Oliva i la Carrota Patchamé, que han anunciat la seva retirada. Carnicer subratlla que, més enllà de l'aspecte esportiu, "han sigut sempre exemplars i han servit de mirall per les que ara ja no són tan joves de l'equip". Una altra baixa és la de Júlia Strapatto, que aquest estiu va disputar els Jocs Olímpics amb la selecció espanyola.

Per contra, l'equip santcugatenc ha incorporat a la jugadora argentina Majo Granatto, medalla de plata en els Jocs Olímpics d'aquest estiu a París.

Millorar en moments clau

La temporada passada el Junior va disputar els títols fins al final, però es va acabar quedant a les portes d'ampliar el palmarès. Per aquest motiu, el tècnic apunta que un dels principals punts que han de millorar és en l'aspecte competitiu. "Tenim una plantilla molt competitiva i amb moltíssima qualitat, però també és cert que segurament en algun aspecte podem fer-ho millor en aquests moments clau". Així, considera que l'equip ha guanyat pocs títols per les oportunitats que ha tingut.

De totes maneres, apunta que haver viscut resultats adversos en la darrera temporada "segurament serà benzina per revertir aquestes situacions".

Tot i les circumstàncies, Carnicer es marca objectius ambiciosos. "És una temporada molt important per construir, però els moments definitius són a partit únic i, per tant, l'objectiu d'aquest equip penso que no pot ser altre que no sigui anar a guanyar", afirma.


DECLARACIONS

Guille Carnicer

Tenim una plantilla molt competitiva i amb moltíssima qualitat, però també és cert que segurament en algun aspecte podem fer-ho millor en aquests moments clau.

Your browser doesn’t support HTML5 audio