El Trofeu Ciutat de Sant Cugat contagia la ciutat amb la passió per l'hoquei patins

La competició ha començat aquest cap de setmana i s'allargarà fins al següent


  • Comparteix:

El PAV2 s'ha omplert aquest cap de setmana de passió per l'hoquei amb el Trofeu Ciutat de Sant Cugat. L'Oxigen Patí Hoquei Club Sant Cugat ha estat l'amfitrió de la tradicional competició que ha servit de benvinguda a la nova temporada.

Aquest diumenge ha estat el torn dels benjamins i moltes famílies han vingut a animar als petits, alguns dels quals són veritables diamants en brut.

Tot i el caràcter amistós de la trobada, s'han viscut moments d'eufòria i nerviosisme. Malgrat la competitivitat dels participants, ha quedat clar que el més important no ha estat el resultat final.

Entre els clubs convidats, han participat equips com el CE Sagrerenc, el CH Molins de Rei o el Martinenc.

Els dies 13, 14 i 15 de setembre culminarà el torneig. Entremig, la tradicional Copa Monestir tindrà lloc aquest dimecres, 11 de setembre, per completar un mes en què Sant Cugat s'entrega de ple a l'hoquei patins.


David Salvatierra

Són dos caps de setmana, tant aquest com el següent. Són molts equips convidats, ben bé 20 equips convidats. Molta gent que col·labora, l'organització, entrega de medalles, arbitratges, col·locar la gent, etc. La valoració de moment és molt bona i els clubs contraris també molt contents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.