El Junior perd la final del Campionat de Catalunya contra l'Egara als shoot outs

Les santcugatenques han aconseguit empatar al temps reglamentari, tot i el 3-0 inicial

Les jugadores del Junior, a les instal·lacions de l'Egara durant la final del Campionat de Catalunya / Foto: Cedida per Jordi Gestí

Hoquei

Publicat ahir per Sergio Morales

El Junior s'ha quedat amb la mel als llavis a la final del Campionat de Catalunya, disputada aquest diumenge a les instal·lacions de l'Egara i que s'ha endut el conjunt amfitrió. El partit, que ha acabat amb un empat (4-4) s'ha decidit a la tanda de shoot outs, on la igualtat ha estat màxima: després que tots dos equips marquessin els quatre primers xuts, finalment qui ha aguantat ha estat l'equip terrassenc. Les blau-i-negres, però, han caigut dempeus, ja que han aconseguit acabar el temps reglamentari empatant un partit que se'ls havia posat coll amunt des del principi.

La primera meitat ha acabat amb un 2-0 a favor de l'Egara, amb gols de Natàlia Vilanova (1-0) i Marta Grau (2-0). Després del descans, Grau ha fet el tercer de les terrassenques (3-0), que ha activat la reacció del Junior. Berta Serrahima, al minut 10 del tercer quart ha convertit en el primer gol un penal (3-1) i, poc més d'un minut després, Laura Bosch n'ha marcat el segon (3-2), també de penal.

A l'últim quart, ha arribat la primera igualada. María José Granatto, de penal, marcava (3-3) al minut 10. La reacció de l'Egara, però, ha estat gairebé immediata, amb una diana de Sofia Keenan (4-3) que no ha impedit que el conjunt de Guille Carnicer es relaxés. A 50 segons per al xiulet final, María Victoria Granatto feia el quart gol blau-i-negra que tancava el partit en empat (4-4).

La fortuna dels shoot outs, però, ha acabat somrient al conjunt local, l'Egara, que ha acabat proclamant-se campió.

L'entrenador del Junior, Guille Carnicer, creu que aquest partit posa de manifest "el millor i el pitjor" que té l'equip que dirigeix. "El millor, pel talent i potencial", ha subratllat tot destacant l'empat assolit al temps reglamentari, després d'haver anat tres gols per sota al marcador. A l'altra banda de la moneda, hi veu allò que pot generar més dificultats a les jugadores blau-i-negres: "La gestió de les emocions i dels moments complicats".

DECLARACIONS

Guille Carnicer

L'equip ha demostrat el millor i el pitjor que tenim aquest anys. El millor, pel talent i potencial. Hem aixecat un resultat advers molt complicat a casa del rival. També hem vist el que ens pot costar més aquest any: la gestió de les emocions i dels moments complicats.