El Junior femení es juga aquest dissabte contra l'Egara el primer títol de la temporada

Les santcugatenques golegen el Polo, vigent campió de lliga, i jugaran la final del Campionat de Catalunya, mentre que el masculí perd a la semifinal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de jugadores del Junior celebrant un gol contra el Club Egara / Foto: Jordi Gestí

Imatge d'arxiu de jugadores del Junior celebrant un gol contra el Club Egara / Foto: Jordi Gestí

El Junior femení d'hoquei herba lluitarà aquest dissabte per recuperar el Campionat de Catalunya, el primer títol de la temporada. Les santcugatenques han golejat el vigent campió de lliga, el Polo (5-1) i disputaran aquest dissabte la final (15 h) a les instal·lacions del Club Egara contra l'equip amfitrió. En canvi, en categoria masculina, el Junior ha caigut a les semifinals contra l'Atlètic Terrassa (3-4) i es torna a quedar a les portes de la final. Pel que fa als Campionats de Catalunya B, els filials masculí i femení del Junior també han perdut a les semifinals: el masculí als shoot-outs contra l'Atlètic Terrassa, després que el partit acabés sense gols; i el femení 3-2 contra el Castelldefels.

El primer equip femení del Junior ha encarrilat la semifinal des de l'inici, amb un 3-0 al primer quart amb dianes de Vicky Granatto, Marta Alcaraz i Berta Serrahima. En l'últim període han arribat els gols de Maria Gestí i Laura Bosch, a més del de l'honor pel Polo, obra de Paula Ortiz. El conjunt dirigit per Guille Carnicer disputarà aquest dissabte a les 15 h la final contra el Club Egara, amfitrió de les finals i que a semifinals ha superat l'Atlètic Terrassa (4-0).

En canvi, el primer equip masculí del Junior ha caigut a semifinals contra l'Atlètic Terrassa (3-4). Els santcugatencs han començat guanyant però han vist com els egarencs remuntaven a l'últim període amb dos gols de penal córner.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.