El Solideo PHC femení buscarà donar la sorpresa a Gijón contra el vigent campió de tot

Les santcugatenques visiten la pista del Telecable Gijón en un partit avançat de l'OK Lliga femenina


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les jugadores del Solideo PHC Sant Cugat / Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de les jugadores del Solideo PHC Sant Cugat / Cugat Mèdia

Repte majúscul aquest dimecres per al Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, que visita la pista del vigent campió d'Europa i de l'OK Lliga, el Telecable Gijón (21 h), en un dels partits avançats de la jornada 21. Les de Borja Ferrer es troben en una posició còmoda a la classificació de la màxima categoria estatal, vuitenes, a mitja taula, però lluitaran per donar la sorpresa a terres asturianes contra l'actual segon classificat.

El tècnic de l'equip santcugatenc assumeix en declaracions a Cugat Mèdia que el seu equip ha de fer un partit perfecte i que l'equip asturià no tingui el seu dia per poder treure alguna cosa positiva. El rival d'aquest dimecres, el Telecable Gijón, ve de guanyar-ho tot la temporada passada: tant l'OK Lliga com la Copa de la Reina i la Champions i dissabte disputa la tornada dels quarts de final de la màxima competició europea a casa contra el Vila-sana.

A sis jornades per acabar la fase regular de l'OK Lliga, les santcugatenques volen certificar la permanència a la màxima categoria estatal i, fins i tot, somiar en lluitar per les places de dalt. De fet, una victòria a Gijón les podria situar cinquenes, depenent de la resta de resultats de la jornada.


Borja Ferrer

A nivell de classificació estem relativament tranquil·les. Caldrà un esforç molt bèstia per part nostra, que tinguem el dia i que elles no el tinguin. Esperem que pensin de reüll en el partit de Champions de dissabte, però s'han de donar molts factors perquè puguem tirar aquest partit endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.