El Solideo PHC Sant Cugat afronta jornada intersetmanal d'Ok Lliga Iberdrola contra un equip de Champions

Les santcugatenques volen allargar la bona dinàmica en la visita al Pav 2 del Corunya (21 h) per consolidar-se en zona tranquil·la


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del Solideo PHC Sant Cugat femení al Pav 2 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un partit del Solideo PHC Sant Cugat femení al Pav 2 / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest dimecres (21 h) al Pav 2 de la Rambla del Celler al Corunya en un dels dos partits avançats de l'Ok Lliga Iberdrola. Les santcugatenques, que són desenes a la classificació, s'enfronten a un conjunt gallec que dissabte tancarà la fase de grups de la Champions femenina.

L'equip de Borja Ferrer ve de guanyar clarament dissabte al penúltim classificat, l'Igualada (4-1), i espera continuar amb la bona dinàmica per puntuar, de nou a casa, contra un dels equips grans de la competició, ara mateix sisè classificat i que, de guanyar, avançaria el cinquè, el Manlleu. El tècnic del conjunt santcugatenc confia en fer valdre el factor camp, tot i que avisa que hauran de fer un partit molt complet, sobretot pel que fa a la concentració, per treure alguna cosa positiva.

Les santcugatenques compten, a més, amb reforços de la base de refresc per ajudar l'equip, tenint en compte que van jugar dissabte. De guanyar, el Solideo PHC Sant Cugat es consolidaria en la zona tranquil·la de la classificació i obriria encara més escletxa amb el descens a falta de nou jornades per al final.



Borja Ferrer

És un partit important, com tots els que queden fins que acabi la temporada. Sortim amb ganes i amb garanties de competir-lo i, si ho sabem fer tindrem possibilitats de puntuar. És un rival que es troba en una zona còmoda de la classificació, està fent molts bons resultats a Riazor i sí que és veritat que fora de casa li està costant més. En qualsevol cas, segur que serà un partit molt complicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.