El Patí Hoquei lamenta que el parquet del Pav 2 estigui enganxifós i després d'una neteja 'insuficient'

La celebració del Quinto de Nadal ha deixat la pista "relliscosa i amb perill per a la pràctica esportiva", segons el president del club


  • Comparteix:

Així està el parquet del Pav 2 de la Rambla del Celler / Foto: Cedida

Així està el parquet del Pav 2 de la Rambla del Celler / Foto: Cedida

El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Raimon Casas, lamenta l'estat enganxifós del parquet del Pav 2 de la Rambla del Celler després de la celebració del Quinto de Nadal. Casas ha explicat 'que la neteja feta el 2 de gener per part de l'Ajuntament ha estat insuficient i els jugadors i jugadores rellisquen a la pista'. El Patí Hoquei espera que l'Ajuntament netegi el parquet al més aviat possible i evitar algun tipus de lesió. Eurofitness, gestora de l'equipament, ja ha comunicat al club que ells no netejaran l'espai perquè el Quinto és una activitat que va gestionar l'Ajuntament. Els dos primers equips de l'entitat, que militen a categoria estatal, juguen aquest dissabte al Pav 2. El femení rep el Voltregà a les 13 h i el masculí rep el Dominicos a les 20 h. De la seva banda, fonts municipals han explicat a Cugat Mèdia 'que són conscients de la problemàtica i que estan treballant per resoldre la situació al més aviat possible'.

"Fa una setmana que es va fer la neteja del Pav 2 de la Rambla del Celler, però ha estat insuficient perquè el parquet segueix enganxifós i rellisca molt", ha assegurat Raimon Casas. "A banda de possibles caigudes, els jugadors també estan patint sobrecàrregues", ha lamentat Casas. El president vermell-i-negre espera una solució ràpida, però lamenta "la falta d'entesa entre l'Ajuntament i Eurofitness per veure qui neteja l'equipament. Eurofitness s'hi nega perquè és un acte organitzat per l'Ajuntament i que surt de l'àmbit esportiu".






Raimon Casas

El parquet rellisca després de l'adhesiu que es va posar per la lona del Quinto de Nadal.

Raimon Casas

L'Ajuntament i Eurofitness estan mirant a veure qui ha de fer la neteja del parquet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.