El Junior masculí i femení disputaran la Copa del Rei i de la Reina a Màlaga

La Reial Federació Espanyola d'Hoquei (RFEH) ha anunciat que Benalmàdena i Màlaga seran les seus de la competició copera d'enguany


  • Comparteix:

Els dos equips del Junior tornaran disputar la Copa / Foto: RFEH i Jordi Gestí

Els dos equips del Junior tornaran disputar la Copa / Foto: RFEH i Jordi Gestí

El Junior ja coneix on disputarà la Copa del Rei i de la Reina de la present temporada. La Reial Federació Espanyola d'Hoquei (RFEH) ha anunciat a través d'un comunicat que els municipis de Benalmádena i Màlaga acolliran entre el 15 i el 17 de març del 2024 la competició de Copa. Els millors vuit equips de la categoria masculina i femenina competiran per aixecar el trofeu en un format a partit únic. Una competició on tant l'equip dirigit per Oriol Torras com el conjunt entrenat per Guille Carnicer tenien segellada la seva participació setmanes abans de finalitzar la primera volta per disputar el torneig que enguany acollirà Andalusia.

En la categoria masculina, el Junior s'ha classificat per a disputar una Copa del Rei, que es va endur el Club de Campo a la passada temporada, després de finalitzar la primera volta en tercera posició. Els santcugatencs, que mai no han guanyat aquest trofeu, han signat un inici de temporada immillorable on han sumat set victòries, un empat i tres derrotes. En aquesta competició del KO, els blau-i-negres s'enfrontaran a quarts a un dels següents rivals: RC Polo, Club de Campo, Club Egara, RS Tenis, Atlètic Terrassa, CD Terrassa o Sanse Complutense.

Per la seva banda, el Junior femení ha tancat la primera volta en segona posició, per darrere del Club de Campo. Les noies entrenades per Guille Carnicer han sumat vuit victòries i tres empats en aquest curs classificant-se així per una competició que han guanyat en dues ocasions (1988 i 2021) i on han finalitzat en segona posició en vuit ocasions. Com a dada positiva de la temporada, les actuals campiones de la Lliga Iberdrola són l'equip menys golejat, amb només 5 gols en contra, i el segon més golejador (31 dianes). En la competició del KO, les blau-i-negres s'enforataran a quarts de final a un dels següents rivals: Club de Campo, RC Polo, Atlètic Terrassa, Club Egara, Real Sociedad de Futbol, Sanse Complutense o CD Terrassa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.