El Junior presenta el nou curs amb l'objectiu d'assolir més títols i continuar impulsant l'escola d'hoquei

El primer equip femení i el segon equip masculí han mostrat davant tota l'entitat els títols aconseguits la darrera temporada


  • Comparteix:

Tots els equips d'hoquei herba del Junior a la presentació de la temporada / Foto: Cugat Mèdia

Tots els equips d'hoquei herba del Junior a la presentació de la temporada / Foto: Cugat Mèdia

La secció d'hoquei herba del Junior arrenca una nova temporada emmirallant-se amb els èxits esportius de la passada campanya i amb la motivació general de sumar-ne de nous enguany. L'aposta ferma per continuar impulsant l'escola d'hoquei herba és novament un altre dels pilars del club per a la present temporada 2023/2024. En la presentació de la secció han desfilat tots els equips, des dels més menuts fins als de Divisió d'Honor, per la gespa del camp Lluís Serrahima aquest divendres. Les darreres paraules de Marcos Hofmann com a president de l'entitat han donat pas al discurs de Marta Cerdà, qui va ser elegida presidenta interina del club fa poques setmanes i s'ha convertit en la primera dona a ocupar aquest càrrec al Junior en 106 anys d'història, Cerdà ha aprofitat per lloar la feina feta en la darrera campanya i obrir un nou futur on més dones 'puguin accedir a la presidència del club'.

En l'acte de presentació ha assistit la nova regidora d'esports, Núria Escamilla, qui ha afirmat que Sant Cugat ha d'estar molt agraïda per tenir un club referent a tota Catalunya en un esport com és l'hoquei herba. Per altra banda, sobre l'estudi que va avançar Cugat Mèdia on el club blau-i-negre lideraria un projecte per construir un complex esportiu de primer nivell per a l'hoquei herba català i espanyol, Escamilla ha afirmat que "hi ha concertada una reunió amb el Junior al consistori per escoltar i veure les possibilitats de dur a la realitat aquest projecte".

Durant la trobada, el Junior ha reconegut a títol pòstum la figura i la implicació amb l'entitat blau-i-negre de Jordi Ballbé. Les seves filles han rebut el premi Joaquim Xicoy in Memoriam en mans de Marcos Hofmann. A més, els jugadors del segon equip masculí han ofert el seu títol de lliga aconseguit a la passada temporada, com també ho han fet les jugadores del primer equip femení amb el títol de la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal.




Marta Cerdà

Conec bé l'altra part, la de les pistes, la de la raqueta i la pilota, malgrat no haver-la viscut molt, porto 50 anys en el club com a sòcia i al final, indirectament ho vius.

Núria Escamilla

El Junior representa molt per Sant Cugat, tenir un club referent a Catalunya en hoquei herba i la ciutat està molt agraïda per això



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.