El Junior es veu superat per l'Egara i finalitza subcampió de Catalunya

Les blau-i-negres cauen derrotades (1-3) davant l'Egara en una final disputada al club santcugatenc

L'equip femení del Junior ha perdut (1-3) la final del Campionat de Catalunya d'hoquei herba contra l'Egara aquest diumenge a les instal·lacions del club santcugatenc. Les de Guille Carnicer perden per segon any consecutiu aquesta competició. Les santcugatenques ja pensen en el debut a la Divisió d'Honor, diumenge 17 de setembre al camp del CD Terrassa. El Junior defensarà el títol i també disputarà l'EHL, màxima competició continental.

Mal partit del Junior que s'ha vist superat per un Egara més efectiu i més intens. Prova d'això, és que als 23 segons de partit, les egarenques han marcat el 0 a 1 en un llançament de penal córner de Mireia Herrero que ha deixat glaçat l'estadi Lluís Serrahima. Les visitants han seguit atacant i han trobat recompensa amb quatre penals córners consecutius, ben defensats per a les blau-i-negres. La darrera ocasió del primer quart ha estat per al Junior, però sense massa encert.

En el segon quart, les de Guille Carnicer han despertat i han gaudit d'un penal córner. La diana local ha arribat al minut vuit obra de Mònica Hernández en una bona jugada local. L'alegria ha durat ben poc i l'Egara ha trigat dos minuts en tornar-se a avançar en el marcador a través de Berta Muñoz.

A la represa, l'Egara ha sortit més endollat davant un Junior sense ritme i sense intensitat. Les egarenques han fet el tercer i el segon de Berta Muñoz per afrontar l'últim quart amb tranquil·litat. Les santcugatenques han gaudit d'un penal córner, però s'han topat amb una gran aturada de la portera visitant. El partit ha finalitzat amb una clara ocasió de gol per a les santcugatenques.

El Junior veu com el títol de campiones de Catalunya s'esvaeix per segon any consecutiu. El tècnic, Guille Carnicer, ha fet molta autocrítica i creu que "l'equip ha de recuperar la fam de guanyar perquè el que es va aconseguir la temporada anterior ja és passat".