El Junior femení i masculí ja coneixen el calendari de lliga a Divisió d'Honor d'hoquei herba

Totes dues primeres plantilles arrancaran la lliga a domicili el cap de setmana del 16 i 17 de setembre


  • Comparteix:

Imatge d'una de les celebracions del Junior la temporada passada / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'una de les celebracions del Junior la temporada passada / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí i femení del Junior d'hoquei herba ja coneixen el calendari de lliga de cara al nou curs. El Junior femení, vigent campió de lliga, donarà el tret de sortida a la temporada a la Lliga Iberdrola visitant el CD Terrassa el cap de setmana del 16 i 17 de setembre i tancarà la fase regular visitant el RC Jolaseta basc el 18 i 19 de maig de 2024. D'altra banda, el primer equip masculí iniciarà la lliga de Divisió d'Honor visitant el RC Polo el cap de setmana del 16 i 17 de setembre i posarà punt final a la competició regular amb la visita al RC Josaleta el 18 i 19 de maig de 2024, coincidint així amb el desplaçament de la primera plantilla femenina.

Després que les noies de Guille Carnicer guanyessin la primera Lliga Iberdrola de la seva història la temporada passada, l'equip santcugatenc encararà aquesta nova temporada amb l'objectiu de continuar dominant a la màxima categoria estatal i també amb la mirada posada en l'EHL, màxima categoria europea d'hoquei herba. Les blau-i-negres hauran d'esperar fins a la vuitena jornada de lliga (cap de setmana del 28 i 29 d'octubre) per veure's les cares amb el Club de Campo madrileny, conjunt que va perdre la final de la Lliga Iberdrola que es va disputar a Terrassa a mitjans del mes de juny passat.

El primer enfrontament del Junior femení a casa serà el cap de setmana del 23 i 24 de setembre davant el Sanse Complutense i, pel que fa al conjunt masculí, els d'Oriol Torras s'estrenaran, el mateix cap de setmana, contra el FC Barcelona. Els horaris de tots els duels corresponents a les 22 jornades de competició encara no s'han publicat.

CONSULTA EL CALENDARI COMPLET DEL JUNIOR FEMENÍ AQUÍ

CONSULTA EL CALENDARI COMPLET DEL JUNIOR MASCULÍ AQUÍ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.