El Junior masculí deixa escapar els tres punts contra el Sardinero HC

Els santcugatencs empaten (1-1) contra el penúltim classificat de lliga


  • Comparteix:

El Junior masculí ha empatat (1-1) amb el Sardinero HC en la 15a jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els santcugatencs han caigut fins a la sisena posició, tot i amb aquest empat a casa contra el penúltim de la lliga, tenen a quatre punts el play-off pel títol. La pròxima setmana, el Junior masculí visita el camp del Polo, tercer classificat de la Divisió d'Honor.

El partit ha començat amb ocasions per als dos equips, però sense gaire perill per a cap dels dos porters. En el minut 5 del segon quart, la lesió de Jan Julià Carbonell ha obligat a les assistències ha entrat al camp. Una luxació a les dues espatlles del jugador blau-i-negre l'han evitat continuar ajudant als seus companys i ha hagut d'abandonar el partit. L'ofensiva santcugatenca ha seguit i en un penal córner, Arnau de Bruijn, el màxim golejador de l'equip, ha avançat als locals.

A la represa, els santcugatencs han continuat amb el domini de l'enfrontament buscant una ocasió que els permetés ampliar distàncies i assegurar els tres punts. Tanmateix, quan faltaven 10 minuts, el Sardinero ha aprofitat un penal córner per empatar el partit. Bustos Parra ha transformat aquesta acció i posteriorment ha estat expulsat per la seva celebració. El Junior masculí ha intentat evitar perdre dos punts a casa, però la reacció local ha estat insuficient. Final del partit amb empat a 1.

El tècnic del Junior, Oriol Torras s'ha lamentat d'haver deixat escapar els tres punts. "Hem generat poques ocasions amb pilota, perquè teníem massa anhela per intentar marcar massa ràpid", ha explicat Torras.


Oriol Torras

Hem generat poques ocasions amb bola, perquè teniem massa ansia per marcar un gol



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.