Un primer temps erràtic del Junior el condemna a la derrota davant el Club de Campo

Els santcugatencs han debutat a la Divisió d'Honor amb derrota (1-4) davant els madrilenys

El primer equip masculí del Junior ha debutat a la Divisió d'Honor amb derrota (1-4) davant el Club de Campo. Els santcugatencs s'han vist superats per un potent conjunt madrileny que ha marxat al descans amb un 1 a 3 favorable. A la represa, els santcugatencs han disposat de tres penals córner sense encert. El Club de Campo ha tancat el partit amb un últim gol al darrer quart. Els blau-i-negres jugaran la propera jornada al camp del Barça.

L'estadi Lluís Serrahima ha acollit l'estrena del Junior a la lliga amb la visita d'un dels equips més forts de la categoria, el Club de Campo. Des del primer moment, els madrilenys han gaudit d'ocasions, però sense encert de cara a porteria. El Junior també ha disposat d'un penal córner que ha errat, però en el segon intent, diana d'Arnau de Bruyn que ha avançat els santcugatencs en el marcador. La reacció visitant no s'ha fet esperar i dos minuts més tard, gol de Jose Maria Basterra des del penal córner. Empat a 1 per acabar el primer quart.

El segon quart ha estat el de la tragèdia per al Junior. Una pèrdua de pilota a zona perillosa ha servit perquè Álvaro Iglesias marqués l'1 a 2. I pocs minuts més tard, Ignacio Abajo ha fet el tercer davant un Junior impotent. El setge madrileny no s'ha aturat i la manca d'encert madrileny amb tres penals córner errats ha fet que l'1 a 3 fos el resultat de la mitja part.

A la represa, el Junior ha despertat i ha gaudit de diferents penal córner que el podien apropar en el marcador, però la manca d'encert ha estat determinant. La sentència visitant ha arribat de l'estic d'Álvaro Iglesias que ha fet el quart i el segon particular.

El tècnic del Junior, Oriol Torras, es mostra molt empipat per la derrota i la falta d'actitud en el primer temps, clau per encaixar la primera desfeta del curs.