El masculí del Solideo- Patí Hoquei s'estrena amb un punt a l'Ok Lliga a la pista de l'Arenys

Els santcugatencs empaten (4-4) en un duel de nouvinguts a la categoria

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei / Foto: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat ha empatat (4-4) a la pista de l'Arenys de Munt en el debut a l'Ok Lliga. Els santcugatencs han marxat al descans amb empat(2-2), però a la represa els locals han situat un preocupant (4-2). La igualada vermell-i-negra ha arribat en els últims vuit minuts de partit. Els de Joan Carles Vadillo jugaran el primer partit com a locals i ho faran aquest dissabte amb la visita del Reus Deportiu.

Partit d'alta intensitat el que s'ha viscut aquest diumenge al matí al pavelló d'Arenys de Munt. Dos equips nouvinguts a la categoria que han ofert un bon espectacle amb molt de ritme i molta tensió competitiva. Ben aviat, el local Aleix Domènech ha situat l'1 a 0 per als locals, al minut quatre. Dos minuts més tard, Xavi Serrallonga ha empatat el matx. La diana vermell-i-negra ha esperonat els de Joan Carles Vadillo que han marcat el segon a través del capità, Pau Gilabert.

L'alegria ha durat poc perquè Marc Pujadas, a cinc minuts de finalitzar el primer temps, ha empatat (2-2). A la represa, sortida fulgurant dels del Maresme. Dues dianes d'Arnau Font i Alex Joseph han situat el (4-2) al marcador. La reacció santcugatenca ha arribat a falta de vuit minuts per acabar el matx. Pau Gilabert, de penal, i Abel Moya han aconseguit l'empat i el primer punt a la lliga.

El tècnic, Joan Carles Vadillo, ha destacat el punt sumat i el bon joc mostrat la primera part.

Joan Carles Vadillo

El punt és positiu, però a la primera part hem marxat al descans amb empat i no era just.