Laia Vidosa i Jana Martínez, dues debutants al Mundial d'hoquei herba

Les dues jugadores del Junior afronten la seva primera cita amb la selecció espanyola absoluta


  • Comparteix:

Les jugadores del Junior Laia Vidosa i Jana Martínez debutaran per primera vegada en competició absoluta amb la selecció espanyola i serà al Mundial que s'inicia aquest divendres a Terrassa. Vidosa, de 23 anys, i Martínez, de 19, són un clar exponent de la bona feina feta amb el planter del club santcugatenc. Cugat Mèdia ha volgut conèixer les sensacions prèvies de les dues santcugatenques abans de la cita mundialista i també quins són els objectius del combinat estatal en aquesta competició. Maialen Garcia i Gigi Oliva són les altres dues jugadores que completen l'aportació del Junior a la selecció espanyola.

La migcampista Laia Vidosa i la portera Jana Martínez es troben en un moment dolç esportiu. Afronten el repte més important, jugar un Mundial on es reuneixen les millors seleccions del món. Un aprenentatge i experiència amb majúscules per dues jugadores sorgides de la factoria del Junior, experta en apostar per la joventut i el talent.

Les dues arriben a la cita després d'una brillant temporada amb el club lau-i-negre, terceres a l'EHL, màxima competició continental i subcampiones de la Copa de la Reina. Un curs brillant per a les dues i on Laia Vidosa ha estat protagonista al mig del camp santcugatenc ja sigui ocupant la posició d'interior o de pivot. Un premi merescut, la cita mundialista. La jugadora santcugatenca espera aprendre molt d'aquesta experiència.

Vidosa ja sap el que és tastar un triomf internacional després de guanyar l'Europeu sub 21 amb la selecció espanyola el 2019. Una jugadora que suma 19 anys al Junior i que practica hoquei des dels quatre. L'altra cara de la moneda és la portera Jana Martínez, que amb només 19 anys, continua trencant barreres. Després de dues temporades al primer equip, la santcugatenca s'ha consolidat a la porteria blau-i-negra amb actuacions brillants. Ella també ha tastat l'èxit internacional amb un subcampionat d'Europa sub 18. La convocatòria per aquest Mundial li ha arribat com un fet totalment inesperat. Així ho ha explicat Martínez: "Quan vaig rebre la trucada no m'ho creia fins que vaig veure la llista oficial".

Laia Vidosa i Jana Martínez són un clar exponent del talent jove existent al Junior i que continua sumant èxits. El Mundial és el primer pas per mirar un horitzó no massa llunyà, els Jocs Olímpics de París 2024.








Jana Martínez

Moltes ganes per disputar aquest primer Mundial amb la selecció absoluta.

Laia Vidosa

És com un xut d'adrenalina. Vull agafar expriència i aprendre del que és competir en aquest nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.