El juvenil masculí i femení del Junior, campions de Catalunya d'hoquei sala

El club santcugatenc exhibeix futur i planter en aquesta competició


  • Comparteix:

Doblet dels juvenils del Junior al Campionat de Catalunya d'hoquei sala / Foto: Junior FC

Doblet dels juvenils del Junior al Campionat de Catalunya d'hoquei sala / Foto: Junior FC

Doblet dels equips juvenils, masculí i femení, del Junior amb el Campionat de Catalunya d'hoquei sala. El club santcugatenc es corona a Terrassa com el màxim dominador d'aquesta modalitat catalana juvenil. Tots dos equips han assolit bitllet per al Campionat d'Espanya on esperen competir per assolir el títol estatal. L'equip femení es va desfer (2-0) davant l'Egara a la final. Els nois van superar l'Egara a la tanda de penals després que el temps reglamentari acabés amb empat (5-5).

Egara i Junior van arribar a les finals tant a la categoria masculina com femenina. El triomf va ser per al Junior. La final femenina va demostrar la superioritat santcugatenca amb dues dianes de Noa Shristi i Beth Ballbé. Les blau-i-negres van ser molt efectives de cara a porteria i amb un molt bon treball defensiu.

A la final masculina es va viure un autèntic espectacle en el lluminós. Alternatives constants en el marcador amb un 1 a 3 favorable als santcugatencs, per després els egarencs capgirar el resultat per 4 a 3 i acaba signant l'empat a 5. Els strokes van decidir guanyador, el Junior per 4 a 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.