Un voluntariós Patí Hoquei es veu superat pel totpoderós Manlleu

Les santcugatenques reben dos gols en cada part i encaixen la quarta derrota consecutiva


  • Comparteix:

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (0-4) davant el Manlleu a la cinquena jornada de l'Ok Lliga. Les santcugatenques han encaixat dos gols a cada part amb la trigolejadora Maria Díez i una diana d'Anna Casaramona com a figures destacades del matx. Les vermell-i-negres han plantat cara en tot moment davant un conjunt osonenc que és el vigent subcampió de lliga i un dels aspirants al títol. Les santcugatenques han encadenat la quarta derrota consecutiva i visiten aquest dimecres la pista del Telecable, tercer classificat.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha plantat cara davant el Manlleu, però s'ha vist penalitzat per l'efectivitat osonenca. El matx s'ha iniciat amb un alt ritme de joc entre tots dos equips. El primer a obrir la llauna ha estat el Manlleu amb una diana de Maria Díez que ha deixat glaçat el Pav 2. Les santcugatenques han reaccionat amb una clara ocasió, però s'han topat amb una destacada actuació de la portera del Manlleu.

Les visitants han intensificat el seu domini i abans d'arribar al descans i Anna Casaramona ha marcat el segon ampliant la distància al marcador.

A la represa, tots dos equips han gaudit d'ocasions, però han trobat resistència de Cristina Elié del Patí Hoquei i Anna Ferrer del Manlleu sota pals. El matx s'ha trencat al tram final amb un doblet de Maria Díez que ha sumat un hat trick. Els tres punts han marxat cap a Manlleu.

El tècnic de l'equip, Beto Borregán, ha ressaltat el treball de les seves jugadores davant un conjunt més experimentat com el Manlleu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.