El Junior masculí cau eliminat de la Copa del Rei a la tanda de penals

Els santcugatencs han perdut davant l'Egara de Terrassa als quarts de final després d'arribar 3 a 3 al final dels 80 minuts

Un moment del partit de quarts de final de la Copa del Rei entre el Junior i l'Egara / Foto: Federació Espanyola

L'equip masculí del Junior ha caigut eliminat als quarts de final de la Copa del Rei després de perdre davant l'Egara de Terrassa. El temps reglamentari ha acabat amb empat (3-3), però els egarencs han estat més encertats des del punt fatídic (2-1). La Copa del Rei i de la Reina s'està disputant a les instal·lacions del Club de Polo de Barcelona.

El matx ha començat molt igualat, amb tots dos conjunts intentant controlar la possessió i aconseguint diverses ocasions ofensives. Tot i les diverses oportunitats per ambdós conjunts, el gol s'ha fet esperar, fins que en el minut 19 de partit l'Egara s'ha avançat amb una rematada al calaix obra de Nacho Prat. Abans d'arribar al descans, el Junior ha tingut fins a dues ocasions clares per empatar el matx, però els egarencs s'han mostrat força efectius en defensa.

Després del pas per vestidors, l'Egara ha marcat per mitjà de Marc Recasens, situant el 2 a 0 en el lluminós. Lluny d'arronsar-se, però, el Junior ha seguit buscant la porteria rival, defensada per Albert Pérez, fins que al minut 40 de partit, Pablo Espino, ha escurçat les diferències situant el 2 a 1.

Tres minuts més tard, l'Egara complicava la remuntada del Junior gràcies al gol de Ramon Sala. A partir d'aquest instant, el partit s'ha trencat i el Junior ha buscat aprofitar i transformar les oportunitats que arribaven gràcies a la superioritat numèrica. Quan quedaven 15 minuts pel final del matx, Pablo Espino ha situat el 3 a 2 pels santcugatencs i, uns minuts més tard, el mateix Espino, internacional amb la selecció espanyola, ha empatat el matx.

Als minuts finals, tots dos conjunts han fet un esforç per marcar el gol de la victòria, però el partit ha finalitzat amb empat al marcador. A la tanda de penals, els homes entrenats per Oriol Torras han tornat a pecar de falta d'efectivitat: només han marcat un gol i l'Egara dos.