Festival de gols del Junior davant del Barça abans de la disputa de la Copa de la Reina

Les santcugatenques s'han imposat contundentment (9-0) davant les blaugranes


  • Comparteix:

L'equip femení del Junior ha golejat (9-0) el Barça a la darrera jornada de la primera volta de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les blau-i-negres han dominat el matx des de l'inici amb un hat trick de Maria Gestí, un doblet de Gigi Oliva i una diana de Tere Lima, Maialen Garcia, Carlota Petchamé i Anna Gil. Les de Marcel Malgosa, vigents campiones de la Copa de la Reina, defensaran el títol des d'aquest divendres al Polo. El sorteig dels quarts de final es farà aquest dimarts.

Guió de partit previst entre el Junior i el Barça que ha estat un monòleg santcugatenc. Les dianes han anat caient durant els quatre quarts amb un domini del joc total.

Maria Gestí amb un hat trick ha estat un dels noms destacats juntament amb un doblet de Gigi Oliva des del penal córner que s'ha mostrat molt efectiva.

Tere Lima, Anna Gil, Maialen Garcia i Carlota Petchamé han completat la golejada davant un Barça, cuer i encara sense puntuar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.