El PHC Sant Cugat cau (3-1) a la pròrroga als quarts de final de la Copa de la Reina d'hoquei patins

Les santcugatenques han fet patir les actuals subcampiones d'Europa en la primera participació de la història del club a la Copa de la Reina

Imatge d'arxiu d'un partit entre el PHC Sant Cugat i el Voltregà / Foto: Cugat Mèdia

El PHC Sant Cugat ha dit adéu a una temporada històrica, la millor de la història del club, amb una derrota (3-1) contra el Voltregà, actual subcampió d'Europa, als quarts de final de la Copa de la Reina. Un partit, de debut de les santcugatenques a la competició, amb poques ocasions i molta igualtat que s'ha decidit a la pròrroga.

El Voltregà s'ha avançat al minut 7 de partit després d'una recuperació a mitja pista i una assistència de Motxa Barceló per a què Aina Arxé obrís el marcador. Precisament Motxa Barceló ha fallat un penal i poc després, al minut 11, Laia Paredes ha igualat per les santcugatenques amb un llançament llunyà.

Amb màxima igualtat, tant en el marcador com en el joc i ocasions, les de Beto Borregán no han pogut aprofitar una falta directa, que ha fallat Alba Ambròs, ni la superioritat, per la targeta blava a la jugadora osonenca Judit Burgaya.

El partit ha arribat igualat al descans i el marcador no s'ha mogut, tampoc, en tota la segona part. Tot i l'intercanvi de cops, els dos equips han mostrat solidesa en defensa i s'ha arribat a la pròrroga, malgrat la falta directa que no ha pogut aprofitar Aida Antón quan faltaven cinc minuts.

Al minut 2 de la prolongació, la jugadora del Voltregà Berta Tarrida ha pescat una pilota d'una jugada embolicada i ha avançat novament les osonenques. El Patí Hoquei ho ha intentat sense encert i ha insistit, però les subcampiones d'Europa s'han defensat bé. Una falta directa ha servit perquè Judit Burgaya, a l'últim minut, sentenciés l'eliminatòria quan quedaven 38 segons i tanqués una temporada històrica per al Patí Hoquei Club Sant Cugat.