El Junior guanya (2-0) al Terrassa abans de la final a quatre pel títol

Les santcugatenques s'han endut el derbi català amb gols de Gigi Oliva i Anna Gil al final del partit

El Junior femení ha derrotat al CD Terrassa (2-0) en l'última jornada de la fase regular de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba amb dianes de Gigi Oliva i Anna Gil. Aquest era l'últim matx abans de la final a quatre que es disputarà el proper cap de setmana a Terrassa. Les blau-i-negres jugaran dissabte contra la Complutense a les 12h.

El primer quart no ha tingut un clar dominador, en la primera part el partit ha estat igualat i no hi han sabut crear gaires ocasions de perill. La primera oportunitat del partit ha estat pel Terrassa, al primer minut de partit, la portera del Junior l'ha aturat. Després el Terrassa s'ha llençat a l'atac, però el Junior ha estat sòlid en defensa. A la meitat del primer període, Mailen García ha pogut avançar al Junior però ha errat. Al final del quart, el Terrassa ha disposat d'una oportunitat, però la defensa del Junior l'ha refusat.

L'inici del segon període ha estat completament diferent. Les locals han sortit molt millor i han augmentat la seva producció ofensiva. Les santcugatenques han desaprofitat un penal córner, però han seguit amb la mateixa insistència ofensiva. Tot i això, el Terrassa ha igualat el nivell d'intensitat i també s'ha acostat a la porteria contrària. El Junior, gràcies a una circulació ràpida de pilota i una pressió més organitzada, ha tingut diverses arribades per obrir la llauna, però no ha sabut concretar.

A la represa del tercer quart, el Junior ha desaprofitat un penal córner. El partit tenia un ritme lent, el Junior ho ha intentat per les bandes però sense obtenir cap resultat. La defensa egarenca impedia disposar d'ocasions clares. Al final del tercer quart, el Terrassa ha enviat la pilota per sobre de la porteria del Junior.

En l'inici de l'últim període, el Junior ha aconseguit avançar-se al marcador gràcies a un penal córner molt ben executat per Georgina Oliva. Tot i posar-se per davant, l'enfrontament ha seguit tan anivellat com la resta del matx. Les visitants han seguit atacant i han errat un penal córner. Les de Marcel Malgosa també han gaudit de diverses oportunitats per tancar el partit, inclòs un penal córner, i ho han aconseguit amb el gol d'Anna Gil.

El tècnic del Junior Marcel Malgosa ha assenyalat que "l'equip ha pogut treballar coses que tenien pendents per preparar la final a quatre".

El proper cap de setmana el Junior es jugarà el títol de lliga en la final a quatre que enfrontarà a Terrassa als quatre millors classificats de la lliga regular: el Club de Campo, el Junior, la Complutense i el Polo.

Marcel Malgosa

Tenim la final a quatre la setmana que ve i era important tenir bones sensacions avui. Hem treballat coses que teníem pendents abans de cara a la final a quatre i hem sabut tirar el partit endavant al final.